woensdag 26 februari 2014

Tag it!

Jaaa! Daar ben ik weer met een nieuw kaartje. Ik heb laatst een workshop gehad en ik heb daarvoor drie kaartjes gemaakt om wat nieuwe producten én leuke technieken te proberen. Eén kaartje laat ik nu zien, een kaartje welke meedoet met de huidige challenge van SU-per challenges: #29 Tag It!
Nog net op het nippertje met dit kaartje, want de challenge sluit op het einde van de avond!
Het onderwerp van de challenge was: tag it! Dus... maak een tag of een kaartje/doosje met een tag. Als er maar een tag terug te vinden is! En dat is bij mij zeker. Deze tag kun je heel gemakkelijk met de nieuwe Angled Tag Topper Punch maken. Op deze zelfgemaakte tag heb ik de nieuwe stempelset Perfect Pennants gebruikt. Je kunt zoveel met deze gave stempelset. Je vindt hem in de voorjaarscatalogus.
 
Lieve groetjes van Miriam

zondag 16 februari 2014

Babykaartjes

Eventjes een break gehad met het maken van kaartjes, want ik heb het ontzettend druk gehad. Afgelopen weekend ben ik samen met mijn lief naar London geweest, even er op uit. Wat een mooie, schone en goed georganiseerde stad. Echt ongelooflijk hoe het ook kan!
Wat een modellenfoto *ahum* hè?? Dan laat ik nu maar snel wat geboortekaartjes zien.

Deze heb ik voor mijn schoonmoeder gemaakt, omdat ze ons altijd helpt en voor ons klaar staat. Ze vraagt regelmatig om een geboortekaartje, vandaar dit kleine voorraadje.
Ik heb ze niet alleen in roze en blauw gemaakt, maar ook één in geel en groen. Dan kan ze zelf nog kiezen welke ze gebruikt! Vinden jullie de Zoo Babies ook zo schattig?

Zien jullie de tekst op het laatste kaartje? Die komt uit de set 'Sentimenten', de enige Nederlandse stempelset. En die willen we natuurlijk nog meer hebben! Daarom heb ik nu een mooie actie bedacht. Bestel voor minimaal €60,- inclusief deze set en je krijgt €5,95 korting op je bestelling! En omdat het Sale-A-Bration is, mag je natuurlijk óók nog een gratis product uit de brochure kiezen. Dubbel geluk! Bestel snel en profiteer van deze SUper-actie.
 
Lieve groetjes van Miriam