donderdag 31 december 2015

Bloghop: A nice cuppa

Over een kleine week komt de nieuwe voorjaarscatalogus uit én begint de Sale-a-Bration! Van 5 januari t/m 31 maart mag je een gratis cadeau uitkiezen bij elke €60,- die je besteld. Om de nieuwe catalogus en Sale-a-Bration aan te kondigen, doe ik mee aan een bloghop met Team Utopia. Met de knoppen 'vorige' en 'volgende' onderaan dit blogbericht hop je zo naar blogs van andere Utopianen en kun je zien wat zij maakten met nieuwe producten.
Ik heb gekozen voor de set 'A nice cuppa' met bijpassende framelits voor de big shot! Een superleuke nieuwe set met theekopjes, een theepotje en bestek. Ik heb er verschillende mooie dingen mee gemaakt om te laten zien hoe veelzijdig en gaaf deze set is! Sommige teksten komen uit andere nieuwe sets uit de voorjaarscatalogus of SAB-folder.
Klik op de foto voor een vergroting
Hier nog enkele close-ups van de dingen die ik maakte met de nieuwe producten. Helaas is het tasje wat wazig op de foto gekomen, maar ik kon de opstelling niet opnieuw maken.
Bij een warme kop thee hoort natuurlijk ook iets lekkers: chocolade! Zien jullie die mooie glitters op het citroentje? Dat accent maakte ik met de nieuwe 'Wink of Stella Glitter Brush'. Een stift met glittervloeistof die te verkrijgen is in de kleuren Clear en Gold. Hoe gaaf?
Een klein kaartje of tag voor aan de theepot, gewoon omdat het zo gezellig staat. Hebben jullie het kleine citroentje aan het strikje gezien? Deze komt uit de 'Have a cuppa embellishments'. Er zitten ook nog theepotjes en lepeltjes in voor een extra touch.
En ook nog een gezellige kaart om je vriendin via de post uit te nodigen voor een kopje thee.
Je kunt het allemaal maken met deze geweldige set met bijpassende framelits, die vanaf 5 januari onder andere bij mij te bestellen is. Heb je nu ook spontaan zin in een kopje thee?
Wil je weten wat de andere leden van Team Utopia hebben gemaakt? Klik dan snel op de buttons hieronder en bekijk de mooie nieuwe creaties! Als het goed is heb je na een tijdje een cirkel van blogs gemaakt en kom je vanzelf weer hier terug. Veel kijkplezier allemaal!
http://www.ingridcardsandmore.blogspot.nl/2015/12/bloghop-team-utopia.htmlhttp://www.miriam-cardsandscrapping.blogspot.nl/2015/12/bloghop-team-utopia.html

 Lieve groetjes van Miriam

woensdag 30 december 2015

Weekly deals

Vandaag alweer de laatste weekly deals van dit jaar! Op de valreep nog iets nodig?
Aanstaande maandag bestel ik weer. Voor jullie alvast een goed uiteinde en voor in het nieuwe jaar heel veel knutselplezier. Dat er maar weer veel moois gemaakt wordt!
 
Lieve groetjes van Miriam

zondag 27 december 2015

Like, deel & win actie!

Hebben jullie allemaal een fijne kerst gehad? Ik geniet altijd zo van het samenzijn, de gezelligheid, al het lekkere eten en de heerlijke kerstmuziek. Nu weer een jaar wachten!
Had ik je al verteld dat van 5 januari t/m 31 maart de Sale-a-Bration weer voor de deur staat? Dat wil zeggen dat een GRATIS cadeau krijgt voor elke 60 euro die besteld.
En omdat het de laatste tijd steeds beter gaat met Stampin' Up! voor mij, verloot ik een geheel verzorgde Stampin' Up! workshop voor jou en 3 vriendinnen bij mij thuis in Den Bosch. Deze workshop vind plaats in de Sale-a-Bration periode van 5 januari t/m 31 maart.
Wat moet je doen? Ga naar mijn Facebookpagina, like deze pagina en deel het bericht dat bovenaan de pagina staat om kans te maken op een gratis workshop! Bij 250 likes wordt deze mooie prijs vergeven. Doe dus snel mee!
 
Lieve groetjes van Miriam

maandag 21 december 2015

More Reindeer Paper Clips

Hier nog twee ideetjes en verschillende teksten in combinatie met de Reindeer Paper Clips.
Deze kaartjes zijn in Kraft kleur gemaakt, net een andere kleur dan de vorige vier kaartjes. Ik moest even wat restjes opmaken. Ideaal om daar deze kleine kaartjes mee te maken!
Je kunt er makkelijk veel verschillende soorten teksten voor gebruiken en zelfs combineren.
Nog enkele dagen voor de kerst begint. Hebben jullie er ook zo'n zin in? De kerstboom staat hier al en doordat het zo rustig is op mijn werk ben ik wat meer vrij. Helemaal geen straf!
 
Lieve groetjes van Miriam

zaterdag 19 december 2015

Reindeer Paper Clips

Al een hele tijd liggen de Reindeer Paper Clips op tafel en kwam ik maar niet tot een idee om ze te gebruiken, tot ik een stapel gave kaartjes zag bij Jolanda Leenders. Ik hoefde niet lang na te denken en gaf er mijn eigen draai aan, zodat ik toch de paperclips kan gebruiken.
Met watercolor paper, een aqua painter en inkt maakte ik snel en makkelijk een achtergrond.
Met de nieuwe Basic Black Archival Inkt en verschillende stempels stempelde ik mooie teksten op de kaartjes die te maken hebben met kerst. Zo zijn het kerstkaarten geworden!
Uit het Gold Glimmer Paper ponste ik kleine hartjes en sterretjes voor op de kleine kaartjes.
Met de Basic Black Marker maakte ik een rand om de kaartjes. En de Reindeer Paper Clips maakten de kaartjes helemaal af! Wat vinden jullie van deze kleine kaartjes?
Er zit ook een kleine sneak peak in het tweede kerstkaartje. Hebben jullie het al kunnen ontdekken? Wil je ook met de nieuwe producten spelen? Kom een keer langs of stuur me een mail voor een workshop bij jou of mij thuis en ontdek hoe geweldig Stampin' Up! is.
 
Lieve groetjes van Miriam
 
Lieve groetjes van Miriam

woensdag 16 december 2015

Reindeer Cupcakes

Gisteren hadden we op het werk teamvergadering en aangezien het bijna kerst is, heb ik voor iedereen iets lekkers gemaakt! Maandagmiddag was een vriendin op bezoek en samen hebben we rendier cupcakes gemaakt. Zijn ze niet leuk geworden?
En ze smaakten nog lekker ook! Oh en hebben jullie de nieuwe weekly deals al gezien?
Maandag doe ik een extra bestelling dus wil je nog iets hebben? Laat het me weten!
 
Lieve groetjes van Miriam

donderdag 3 december 2015

Reindeer

Ik maakte nog een aantal kleine kerstkaartjes naar aanleiding van mijn swaps voor Brussel.
Het gezicht van het rendier maakte ik met de uilenpons. Het gewei met de Tree Builder pons.
Het aftellen tot de kerstdagen is begonnen! Wil jij nog iets bestellen? A.s. maandag doe ik een extra bestelling, zodat je alles nog voor de kerst in huis hebt. Waar wacht je nog op?
 
Lieve groetjes van Miriam